Om oss

Vi er en lokalt forankret mesterbedrift med 40 års erfaring i lokalmarkedet.

Bakken Bygg AS er en familiebedrift med lange tradisjoner for håndverk av ypperste kvalitet. Bedriften ble startet opp i 1986, å omstrukturert til AS i 2012. Vi har i dag 10 ansatte tømrere og lærlinger. Vi strekker oss til det ytterste for å møte kundens behov og realisere deres drømmer. 


Vi er totalentreprenør, noe som betyr at vi håndterer deres byggesak fra råtomt til nøkkelferdig hus/hytte. Vi tar også på oss alle former for rehabilitering, ombygging og oppussing. Vi har alltid hatt stort fokus på rehabiliterings markedet, noe vi fortsatt har i dag og gjør det vi kan for å hjelpe dere med deres prosjekter. Vi er markedsledende på dette markedet på Geilo.


Vi har knyttet til oss solide og seriøse underentreprenører og leverandører som følger oss i våre jobber. Dette gir oss forutsigbarhet og trygghet i at det vi leverer er 100%, hver gang.


Vi er alltid på jakt etter nye flinke kollegaer for å øke vår leveransekapasitet. Om du har lyst til å bli med på laget så ikke nøl med å ta kontakt.